keskiviikko 26. elokuuta 2009

Ilmoittautuminen

No nyt se on sitten kuitenkin tehty pitkän harkinnan jälkeen. Nimittäin ilmoitin tänään meidät Lammin Seudun Koirakerhon agilitytestiin. Mietin tätä kyllä hyvin pitkään, mutta tänään kun oli viimeinen ilmoittautumispäivä, niin aamulla pistin sit sähköpostia ja ilmoitin meidät. Ajattelin, että turhaa se on kuitenkin ja kun matkakin on aika pitkä, mutta katotaan nyt miten käy:) Testi on Tuuloksen Kapakanmäellä ens sunnuntaina 30.8. (oiskohan siellä tanssit? :-).

Siellä on testit kyllä aivan erilaiset kuin näissä muissa koirakerhoissa, mutta yhtenä on kuitenkin tämä paikallaanolo siten, että ohjaajan täytyy pystyä siirtymään muutama metri pois koiran luota. No tämähän meillä juuri ongelmana on, mutta yrittänyttä ei laiteta, vai miten se menee:)
Periaatteena meillä on nyt vain se, että mennään katsomaan, tulee mitä tulee - en ota paineita:)
Niin ja sinne otetaan vain 4-5 koirakkoa, joten mahdollisuudet on tosi pienet!
Jos nyt sitten tästä läpi päästäisiin, niin tämä kurssi olisi viitenä sunnuntaina syyskuussa.

Janakkalan Koirakerhossa pitäisi myös olla testi ja kurssi olisi sitten hallitiloissa ja alkaisi luultavasti vasta lokakuussa, joten siihenkin pyritään ja tämä kurssi olisi jo siihen mennessä ohi.

Pidetään taas peukkuja :-D

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Pidetään peukkuja että pääsette agility kurssille.

Noora & Nala kirjoitti...

Moikka Aila! Ajattelin vain vinkata, että jos Hyvinkää ei ole liian pitkän matkan päässä niin käy katsomassa osoite: http://www.koirapalvelut.com/ . Tuolla järjestetään agilitykursseja paljon ja oon niistä kuullut paljon kehuja. Mukaan ottavat ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ei oo mitään testejä. Tuleehan tuo toki paljon kalliimmaksi kuin kennelkerhojen kurssit, mutta ei tarvitse ainakaan "kilpailla" kurssille pääsystä muiden kanssa :)

Aila kirjoitti...

Kiitos Noora vinkistä. Käyn kurkkaamassa sivuja :)