sunnuntai 23. elokuuta 2009

Pentutreffit

Tänään oli sitten meillä ne pentutreffit. Sisaruksista tuli paikalle kaksi veljeä Urho ja Monty sekä yksi sisko Ini. Kaksi sisaruksista ei päässytkään sitten tulemaan (Justus ja Gini), harmi. Mutta onneksi oli kuitenkin 4 sisarusta paikalla:-)

Vuoronperään saapuivat, joten pääsivät rauhassa ensin tutustumaan toisiinsa. Hyvin tulivat juttuun keskenään, eikä sen suurempaa rähinää ollut. Joskus kyllä piti vähän näyttää kuka on kuka, mutta hyvin muuten suijui. Enimmäkseen urosten kesken oli pientä sananvaltaa:)
Urho kun niin rakastui Iniin, ettei sitä silmistään päästänyt ja kun Monty tuli lähelle, meinasi tulla pientä rähinänpoikasta:)

Pahnan pienimmäinen eli Ini oli kyllä tosi pieni, painaa vain n. 5,6 kg eikä Montykaan niin iso ole. Alma ja Urho taas ovat kyllä paljon isompia. Olisi luullut, että ovat kahdesta eri pentueesta, nimittäin Alma ja Urho ovat niin samannäköisiä ja -kokoisia ja taas Monty ja Ini ovat pieniä ja samannäköisiä. Tosin kyllä sekin tekee heti erinäköiseksi, kun Ini ja Monty olivat juuri käyneet trimmaajalla.

Monty on hauskan näköinen, kun sillä on molemmat korvat aivan pystyssä. "Erilainen nuori" :-D
Ini, vaikka olikin pienin, piti kunnon komentoa näille muille. Pieni ja pippurinen, mutta sisukas komentelija :-D

Vauhtia riitti näillä kolmella sisaruksella, kun taas niin uskomatonta kuin se onkin, niin Alma oli aivan sivustaseuraajana vaan. En todellakaan voinut ymmärtää mikä sitä vaivasi, mutta se ei leikkiin ryhtynyt toisten mukaan:-( Alussa ihmetteli, mitä nämä kaikki täällä tekee ja kävi muutaman kerran juoksemassa niiden kanssa, mutta sitten ei huvittanut enää ja kävi vaan nurmikolle makaamaan mun jalkojen juureen. Uskomatonta, mutta siinä se vain makaili ja seurasi mitä noi toiset oikein mekastaa:) Ei mennyt mukaan, vaikka kuinka yritin houkutella? Välillä meni sisällekin ja olisi jäänyt sinne nukkumaan, mutta passitettiin se ulos, käsittämätöntä!
Olisi luullut, että Alma on monta monta vuotta vanhempi, eikä viitsi enää kakaroitten kanssa peuhata:) Aivan siis käsittämätöntä, tällaista ei ole koskaan ennen vielä tapahtunut. Aina on Alma ollut päällimmäisenä riehumassa ja leikkimässä toisten koirien kanssa. Vieraat naureskelivatkin, että "emäntä" (siis Alma) on kovin vieraskorea ja tuumailee vaan, että antaa kakaroitten riehua, minä näytän fiksut puoleni:-)

Mutta vieläkin olen ihan ymmälläni tästä ja hetken jo kävi mielessäkin, että onko tuo kipeä?
Nimittäin illankin vaan nukkui, aivan kuin olisi riehunut itsensä uuvuksiin, ihmeellistä:-)
Kolme tuntia siinä vierähti ja oli todella mukava iltapäivä, kiitos vieraille!

Otetaan tästä jokakesäinen perinne, näin vähän sovimme:-)
Tässä kuvasatoa sisaruksista:


Vasemmalta Monty, Alma, Ini, Urho


Alma ja Monty


Alma, Monty, Ini, Urho





Ini, Urho, Alma



Urho, Ini, Monty






1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Tosiaan, koirat ovat kuin kahdesta eri pentueesta. Monty ja Ini pieniä ja kevytkorvaisia :)