keskiviikko 12. elokuuta 2009

Inspikset hukassa?

Jostain kumman syystä nyt on ollut pitkän aikaa inspikset hukassa, eikä ole saanut mitään kirjoitettua tänne. Tosin ei mitään niin järisyttävää tässä ole tapahtunutkaan.
Bobbyn ja Lillin kanssa on tehty aamulenkit jo pitemmän aikaa, joten Almallakin on taas ollut kavereita lenkillä mukana:) Nyt pitää vaan pitää pieni tauko, koska Bobbyn ja Alman hormoonit hyrrää siihen tahtiin, että yhteisistä lenkeistä ei tahdo tulla yhtikäs mitään:)
Onneksi Alman juoksut on jo loppumetreillä, joten montaa päivää ei tarvitse erossa olla:)

Alman juoksut on kyllä mennyt todella hienosti, ei paljon edes huomaa, että niitä on. Ensimmäinen viikko pidettiin "farkkuja" vain öisin (koska nukkuu meidän vieressä), mutta muuten ei ole tarvinnut niitä pitää, eikä enää myös öisinkään.

Eilen alkoi uusi ALO-AVO -ryhmäkin, mutta niihin ei vielä päästy mukaan. Ensi viikolla sitten aloitetaan ja kovalla innolla taas, koska nyt on ollut pidempi tauko. Tosin kotitottista ollaan kyllä harjoiteltu joka päivä muutama kerta, että mielessä pysyisi.
Uusi temppukin on opittu - PUM - :-) Tempuista voisi joskus ottaa videoo ja laittaa tänne, niitä on jo aika monta:-D

Meilläkin on nyt sitten Happy Dog-valjaat. Täytyy kyllä myöntää (Helin sanoin), että parhaat on, mitä koskaan meillä on ollut. Ostin samalla kertaa myös samaa sarjaa pannan ja hihnan sekä välikappaleen. Näiden avulla loppui vetäminenkin melkein kertaheitolla, loistavaa:-)
Aika kalliit olivat kaikki yhteensä (118 eur), mutta ovat kyllä sen väärti!
Innolla odotetaan pentutreffejä 23.8., jolloin pitäisi kaikkien 6 sisarusten olla täällä meillä paikalla:) Toivottavasti toteutuu ja ilmakin suosii meitä!

Tällainen käppänä-naulakkokin tuli hankittua Alman uusiin Happy Dog -tuotteisiin:)


3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

No hyvä että sait hankittua kunnon valjaat. Ja tulipa samalla ostettua kaikki muutkin Happy Dog-tuotteet :-D

Aila kirjoitti...

Juu kyllä olen tosi tosi tyytyväinen :-D

Noora kirjoitti...

Moikka Aila!
Kiva, kun olit käynyt kommentoimassa Nalan blogia. Paljon tekin ootte Alman kanssa kaikkea puuhailleet, oon aina välillä käyny lukemassa :) Ja toki saat linkittää Nalan blogin.