perjantai 28. elokuuta 2009

Shoppailua & huoltopäivä

Tänään lähdettiin ajelulle ja vähän shoppailemaan Mustiin ja Mirriin. Joona ja Juuso olivat myös mukana. Kaikkea kivaa olis taas ollu saatavilla, mutta ostettiin vaan koulutusnameja, pari siankorvaa, pari kenkää sekä iso luu:) Pojat yrittivät kovasti houkutella Almaa ottamaan jonkun lelun, mutta ei kuitenkaan mitään ostettu. Olisihan siellä paljonkin ollut sellaista mikä Almaa olisi kiinnostanut:)

Illalla vielä ruvettiin Joonan kanssa siistimään Alman turkkia. Joona harjasi ja sen jälkeen selviteltiin takut, leikkasin tassukarvat sekä kynnet ja nypin vielä korvista hieman karvoja. Leikkasin myös otsatukkaa hieman silmiltä pois. Yritin vielä nyppiäkin hieman, mutta eipä siitä mitään tullut:( Sitten laitettiin vielä viimeiseksi turkkiin Paul Mitchellin hoitoainetta:) Hieman nyppimistä vaille olisi, mutta muuten on turkki kiiltävä ja hyvännäköinen nyt sekä tuoksuu hyvälle:)

Alma on kyllä tosi kiltisti "trimmauspöydällä" ja antaa hyvin hoitaa itseään, siitä palkaksi Joona antoi sitten Almalle päivällä hankitun luun:)
Tämän jälkeen Joona halusi vieä lähteä iltalenkille Alman kanssa ja sehän oli minusta vain mukavaa:)



Ei kommentteja: