torstai 27. elokuuta 2009

Treeniä, treeniä, treeniä

Tänään ruvettiin sitten oikein tosissaan harjoittamaan tätä paikallaoloa. Aamulenkillä mentiin ensin Prisman parkkipaikalle, sinne hieman kauemmaksi, missä ei ollut autoja, mutta häiriötekijöitä oli kyllä kylliksi. Pyysin Almaa istumaan ja odottamaan, kun otin ensin pari askelta eteenpäin. Huomasin, että se jää kuin jääkin istumaan siihen (ihme) ja meninkin sitten parin kolmen metrin päähän ja seisoin vähän aikaa kauempana. Alma oli kiltisti paikallaan niin kauan, kunnes palasin takaisin:). Koitettiin tätä muutaman kerran ja hyvin jäi paikalleen. Hyvin toimi, vaikka oli siis aikalailla häiriötekijöitä, kun autoja sekä ihmisiä liikkui lähistöllä. Olin yllättynyt ja mielissäni, koska tätä ei siis kentällä ole saatu toimimaan:) Tehtiin tätä myös muutaman kerran lenkin aikana ihan vaan kävelytiellä. Toimi, loistavaa! Luotin myös siihen, ettei lähde mihinkään livohkaan, vaikka otin remmin irti, hienoa:)

Tehtiin myös seuraamisliikkeitä sekä liikkeestä seiso. Hyvin tuo seisominenkin liikkeestä sujui, kun osasin antaa makupalan oikeaan aikaan ja ojentaa sitä oikealla korkeudella. Seuraaminenhan Almalta kyllä sujuu tosi mallikkaasti, ellei satu variksia olemaan lähettyvillä:)

Nyt vaan lisää harjoituksia, täytyy vaan hakeutua eri paikkoihin ja sellaisiin, missä kuitenkin on paljon häiriötä, niin kyllä siitä vielä hyvä tulee :-D

Ei kommentteja: