maanantai 28. syyskuuta 2009

Agitreenit

Väki vähenee, kun pidot paranee, vai miten sitä sanotaan:) Nimittäin meitä oli paikalla treeneissä nyt vain kaksi koirakkoa. No hyvä juttuhan tämä on, ei ole niin paljon sitä oman vuoron odottelua:)
Alkuun otettiin ohjaustreeniä putken ja hyppyesteiden avulla eli hyppy, hyppy, putki, hyppy, hyppy. Kyllä mulla on vielä paljon opittavaa tässä ohjauksessa:) Vaikka luulen ohjaavani hypystä putkeen, niin käsi sojottaa vähän sinnepäin ja Alma seuraa tietty sitä ja tulee putken vierestä perässäni:) Mutta kun oikein ohjasin, niin mallikkaasti menee ja vauhdilla:)
Samoin meikäläisen pitäs tota kuntoonsa kehittää kyllä rutkasti, että jaksais juosta kovempaa:)

Uutena esteenä meillä oli keinu. Sen kanssa oli kyllä vaikeuksia. Alma pelkäsi ihan suunnattomasti kiivetä sen päälle (siis ei kiivennyt ollenkaan). Vaikka puomi menee tosi hyvin, niin tämä keinu on kyllä ihan toista. Nakkien avulla yritettiin saada kiipeämään ja Alma oli hauskan näköinen, kun etutassut oli niin pitkällä keinua kuin vain sai ja takatassut suorana maassa ja yritti kurkotella nakkeja. Eikä siis ensin vahingossakaan laittanut takatassujaan keinun päälle:) Koitettiin sitten saada niin, että nostin Alman keskelle keinua ja siitä tulo alaspäin, pelkäsi raukka:) Muutamia kertoja koitettiin ja jätettiin sitten asia hautumaan seuraavaan kertaan.

Mutta näinhän meillä oli aluksi tuon puominkin kanssa, kun sitä koitettiin yhdellä tokotunnilla. Pelkäsi ensin ihan vietävästi, kunnes seuraavalla kerralla meni sen läpi kuin vanha tekijä:) Muistan kun Pia (tokokouluttaja) sanoi, että Alman täytyy näköjään sisäistää tämä asia ensin ja antaa hautua mielessään ja vasta seuraavan kerran hiffaa mistä on kyse:)

Otettiin vielä lopuksi hyppyesteet ja putki.
Meillä onkin enää kerran tätä alkeiskurssia ens lauantaina.....
Katotaan miten jatketaan eteenpäin:)

Ei kommentteja: