torstai 3. syyskuuta 2009

Sämpylöitä ja lenkkiä


Tänään olenkin ollut ahkera jo heti aamusta? ;)
Ensin tein sämpylätaikinan ja sitten lähdettiin Alman kanssa lenkille sillä aikaa, kun taikina kohosi. Kierrettiinkin hieman metsänreunoja tällä kertaa:) Mentiin moottoriradan sivustaa ja treenattiin siellä paikallaanoloa. Selvästi on Alma kehittynyt tässä asiassa, nimittäin hyvin jäi paikalleen istumaan tai seisomaan, kun pyysin ja odotti, kun menin kauemmaksi ja otin muutaman valokuvan kännykällä. Tosin vielä en kauhean kauaksi voi mennä, mutta hyvä alku:) Ei häirnnyt yhtään, vaikka radalla ajoi yksi auto hurjaa vauhtia ja oltiin aivan siinä mutkassa, josta autot menevät aika liki. Hurjaa ääntä piti tuo auto ja lisäksi oli outo paikkakin, hyvää edistystä siis:)

Oltiinkin hieman kauemmin kuin kuvittelin ja taikina oli kohonnut sillä aikaa melkein yli äyräidensä:) Mutta parempia niistä tällöin tuleekin ja nyt on leivottu ja maistettukin ja hyviä ovat, nam :-D


3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Olet tosi ahkera ollut. Uudet hienot sivut laittanut tai olet ne päivittänyt. Voisko niitä sämpylöitä laittaa virtuaalisesti tänne maaseudulle!! ;=)

Aila kirjoitti...

Juu lentopostissa tulee ;)

Marjaana kirjoitti...

Heh :)
Äkkiäpä se kolahti sun taloutees, kun mä en kerenny kahden ja puolen kuukauden aikana opetteleen sämpyjä leipoon ;)