tiistai 8. syyskuuta 2009

Treeniä lenkin ohessa sekä ilmoittautuminen

Koska meillä ei tänään ole tokoa ollenkaan kisojen vuoksi, niin tehtiin taas lenkin ohessa paikallaoloharjoituksia sekä seuraamista. Vaikka häiriötekijöitä oli yllin kyllin (autoja, ihmisiä) lähistöllä, sujui paikallaolo Almalta tosi mallikkaasti. Seuraamisessahan meillä ei mitään ongelmia ole ollutkaan. Kyllä vaan oppi on pikkuhiljaa mennyt perille:) Pihassa vielä jatkettiin muutaman kerran toko-liikkeitä. Meillähän jää myös ensi viikon tokotreenit väliin myös kisojen takia :( Harmi kun tulee parin viikon tauko taas.

Ilmoittauduttiin tänään myös talvikaudeksi ALO-kurssille, joka alkaa 5.10. sisätiloissa. Toivottavasti päästään vielä jatkamaan tokoharrastusta:) No se selvinnee tässä syyskuun aikana.
Myös Jankk:n agilityn yhteistyötesti järjestetään lokakuussa, jonne pitää myös sitten jälleen kerran mennä koittamaan onneaan:)
Vaan tuli tässä mieleen, että tarviikos toista kertaa mennä alkeiskurssille, jos sen on käynyt jonkun muun kerhon vetämänä??? Vai onko niin, että joka seuralla on oma alkeiskurssi ennenkuin hyväksyvät jatkokurssille?? Mene ja tiedä.......... :-D

Paikallamakuu
























Muutama kuva lenkin jälkeen:

Tähystyspaikka















































Huomenna meillä onkin kiva ilta tiedossa, kun Alma näkee pitkästä aikaa Annin (westie). Mennään Siljan ja Annin kanssa illalla lenkille, mutta siitä sitten enemmän huomenna.

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kannattaa kysyä Janakkalasta millaiseen ryhmään teidän pitäisi hakea.

Mihin ALO-ryhmään hait?
Mä hain Kamun kanssa ITU-ryhmään, Milon kanssa en mihinkään vaikka mieli teki mut ei aika riitä kaikkeen kun on toi agilitykin (ja hevosharrastus..)

Aila kirjoitti...

Haettiin Matti Kontkasen ryhmään, ollaan ennenkin alotettu sen ryhmässä, mutta sitten alkoi juoksut ja jouduttiin lopettaan kesken. Tää Matti on tosi hyvä kouluttaja:)
Täytyy vissiin kysyä tota agility-asiaa.....