lauantai 28. marraskuuta 2009

Agilityä

Eilen olikin taas oikein hyvät treenit. Meitä oli paikalla treeniporukasta vain kaksi koirakkoa + Tea treenasi lisäksi omalla koirallaan. Näin meille jäi oikein ruhtinaallisesti treeniaikaa. Näin paljon ei ole ennen kerittykään treenaamaan tunnin aikana. Näin sen pitäisikin mennä, niin saisi enemmän irti tunnista:)

Tehtiin taas oikein kunnon rata ja aika haastava meille.
Rata oli rengas, putki, A-este, hyppy, hyppy, hyppy, putki, hyppy ja hyppy.

Hieno piirros:)

Ensin ei meinannut mennä A-estettä ollenkaan. Koitettiin sitten hihnan kanssa, vähän sai houkutella, mutta uskaltautui lopulta kuitenkin kiipeämään. Tämähän on menty vain ja ainoastaan yhden kerran aiemmin. Ja sepä olikin sitten NIIN hauska temppu, että sitä pitikin mennä sitten ylös ja alas monta monituisen kertaa:) Ja aina kun silmä vähän vältti, niin silpas esteelle ja kiipesi sen:) Muutenkin sujui rata aika hyvin, täytyy vaan ruveta treenaamaan enemmän eteen-lähetyksiä. Tuossa lopussa putken jälkeen kun oli kaksi hyppyestettä, niin Alma tuppasi tulemaan putken jälkeen mua kohti siitä sivusta. Eli siis ei oikein vielä oivalla tarkoitusta, että eteenpäin mennään vielä hyppäämään esteet. Mentiin rata muutamaan kertaan ja sitten treenattiin erikseen vielä näitä eteen lähetyksiä. Lopuksi otettiin vielä keppejä yksittäisesti.

Sitten kun lähdettiin hallilta pois, niin vielä piti Alman mennä A-esteen kautta. Eli lähti kiipeämään estettä pitkin, kun siitä ohi mentiin:) Oli varmaan niin ylpeä itsestään, kun uskalsi sen mennä:-D

Jäi kyllä taas oikein hyvä mieli treeneistä:)

Innolla odotan ensi viikkoa, joka on oikein agilityn tehoviikko meille:)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hyvä piirros! Varo ettei tule ähkyä ens viikolla agilitystä Almalle!!! Tsemppiä T. Me löhöilijät

Aila kirjoitti...

Niin tai mullehan se ähky tulee, tuskin Almalle:)