maanantai 9. marraskuuta 2009

Agilitytreenit

Perjantaina oltiin taas agiharkoissa. Jos tokotreenit menee persiilleen, niin kyllä sitten agitreenit sujuu sitäkin paremmin:)Onneksi jotain positiivista:)

Tehtiin tosi pitkä rata (16 estettä)ja mekin suoritettiin koko rata. Rata oli seuraavanlainen: hyppy, hyppy, hyppy, putki, hyppy, hyppy, hyppy, hyppy, pussi, hyppy, kepit, putki, hyppy, hyppy, hyppy, hyppy. Siis tosi haastava meille aloittelijoille! Toisethan tässä ryhmässä ovat harjoitelleetkin jo yli vuoden!

Alma on kyllä todella innokas ja vauhdikas tässä lajissa. Huomaa kyllä, että se nauttii saadessaan mennä kuin tuulispää aitojen yli ja välillä putkeen. Täytyy kyllä myöntää, että se olisi suorittanut radan tosi mallikkaasti läpi (paitsi kepit), jos vain mun ohjaukset olisi kohdallaan:) Se kun seuraa niin tarkasti mun liikkeitä, mutta kun ne aina ei mee ihan niinkun pitäs. Siis mä oon kyllä ihan tumppu vielä tässä hommassa:)Almahan saikin taas kehuja koutsilta (toisin kuin minä), että siinä on kyllä TOSI potentiaalinen agilitykoira, niin vauhdikas ja virtaa ja intoa täynnä tähän hommaan:) Ja että niin hyvin suorittaa radan, vaikka ei olla vielä kunnolla edes harjoiteltu:) Niin siis vielä kun saataisiin tämä ohjaaja oppimaan, niin hyvä tulisi:) Koutsin eli Tean mielestä ollaan kuulemma jo tosi pitkällä keväällä (senkun näkis):) On se kiva kuulla välillä kehujakin, vaikka tällainen tumppu oonkin:)

Pussia ei ollutkaan ennen harjoiteltu ja ensimmäisen kerran kun mentiin, se meni vähän matkaa sisään, mutta kun valoa ei näkynytkään toisessa päässä, palasi takaisin. Sitten Tea nosti pussin suuta, niin ei ollutkaan enää mitään ongelmaa. Sitten se jo menikin siitä seuraavat kerrat hienosti läpi.
Kepit meillä vielä tuottaa ongelmia. Nytkin jätti alkuun muutaman kepin väliin. Mutta jotenkuten nekin menee sitten käsiohjauksella.

Mutta oli siis todella hyvät treenit taas tällä kertaa.
Tämä se on meidän laji! :):)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hienoa! Kyl se harjoittelemalla hyvä tulee. Etkä sinä mikään tumppu ole.

Sanna kirjoitti...

Hyvä että olette molemmat innostuneita! Tosi hauskaa agilitaaminen onkin :)
terveisin Toinen Tumppu ;)