torstai 26. marraskuuta 2009

Tokotreenit

Tänään olikin aika onnistuneet treenit, vaikka ei olla viikkoon tehty sitten yhtikäs mitään tokoliikkeitä:D Ehkäpä se onkin niin, että Almaa on alkanut tylsistyttään samojen asioiden jankkaaminen monta kertaa päivässä ja nyt kun ei viikkoon treenattu, niin sujui paljon paremmin:) Tämä tokoilu kun ei selvästikään ole Alman juttu:)

Treenattiin seuraamista täyskäännöksillä, paikkamakuuta, luoksetuloa ja ruutua. Anne "luennoi" samalla aika paljon aiheista, miten mitäkin pitäisi treenata. Tunti meni tosi nopeesti.

Vielä on kolme treenikertaa jäljellä ja tässä on nyt mietintämyssyn alla jatketaanko ohjattua treenaamista enää joulun jälkeen. Nyt kun tietää, miten pitää treenata, niin voihan näitä jatkaa kotona omatoimisesti. Syksyllä voisi sitten taas katsoa tilannetta uudelleen:)
Anne kyllä juuri tänään puhui, että olisi mukava, jos kaikki saataisiin jatkaa vielä kevätkin (meitä on vain kolme koirakkoa päiväryhmässä). No täytyy tässä miettiä:)

Tässä kun on hurahtanut niin tuohon agilityyn, että josko ottaisi vain sen päätavoitteekseen. Ensi viikko onkin oikein agilityn tehoviikko:-)
Tiistaina mennään päivällä Sannan, Milon ja Kamun kanssa treenaileen tunniksi Hyvinkäälle, kiva juttu:)
Ja yllätys yllätys ilmoitin meidät myös Hyvinkään Koiraurheilukeskukseen tiistain ryhmään. Siellä kun vapautui yksi "äitiysloman" sijaisuus tammikuun loppuun asti. Eli tiistaina olis kahet treenit ja vielä perjantaina omat Jankk:n treenit. Onkohan liikaa ahmittu? :-D
Mutta kivaa silti ja innolla odotan näitä:)

Ei kommentteja: