keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Annin kanssa lenkillä

Tänään oltiin taas Siljan ja Annin kanssa Ahveniston harjulla lenkkeilemässä. Mentiin suunnilleen samoja polkuja kuin eilenkin, mutta takaisin tullessa kierrettiin Kahtoilammen reunustaa pitkin takaisin. Pari sorsaakin uiskenteli järvessä, Alma ei niitä nähnyt, mutta Anni oli tarkkana. Lenkkeillessä Alma ei suvaitse yhtään, että Anni kulkee edellä. Alman pitää olla johtajana:) Jos vähänkin ollaan taaempana, niin se rupee vetään ihan helvetisti, ihan kuin sammakko ja pitää itse päästä edelle:) Mutta niin se on kuulemma käppänätyttö Irmakin samanlainen tässä marssijärjestyksessä:) Liekö jotain tekemistä tällä snautseriluonteella:-D Alamäet on aina ihan kauheita, kun se kiskoo niin, ettei meinaa perässä pysyä, meinaa ihan persiilleen mennä (siis minä). Siinä kohtaa kysytään hermoja:) Puoltoista tuntia siinä taas vierähti lenkkeillessä.

Reiska teki illalla Almalle pujottelukepit. Niitä sitten siinä vielä harjoiteltiin namin kanssa. Hyvinhän se sujui namipalan perässä pujottteleminen, mutta ei Alma tainnut tajuta, että siinä jotain keppejäkin oli:) Mutta kyllä se vielä hoksaa mikä homman nimi on:) Nyt on siis hyvällä alulla oma agilityrata - on jo tunneli ja kepit. Vielä Reiska lupasi tehdä renkaan:) Laittaa vaan kaksi keppiä ja niiden väliin polkupyörän renkaan, niin hyvä tulee siitäkin.
Otan kuvia, kunhan ehdin....

Niin ja sitten olemme suunnitelleet järjestää Facilis pentueen "sisartapaamisen". Tämä toivomus tuli Justuksen perheeltä ja minäpä tomerana "tyttönä" rupesin sellaista heti järjestämään. Pidämme tapaamisen täällä meillä kesäkuun 7. päivä. Kolme perhettä on jo lupautunut tulemaan, yksi on kesälomareissussa ja yksi ei ole vastannut ollenkaan. Eli 4 sisarusta sitten tapaisi tuolloin - 3 poikaa (Justus, Urho ja Monty) sekä Alma:) Almalle tulee siis poikia kylään:) Tosi mielenkiinnolla odotan tuota sunnuntaita:)

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Vetämisen estoharjoituksia vaan. Eli pysähdy joka kerta kun vetää ja odotat että tulee luoksesi kysyyn et mikä mättää ku ei edetä. Näin pitäisi hiffata ettei vedetä. Hyvä neuvoa ku itelläkään ei toimi joka kerta...
Sulla on kohta aikaa järjestellä treffejä ja harrastaa agilityä. Saadaanko me tulla kokeileen joku kerta keppejä? AURINKOISTA VAPPUA KAIKILLE KOIRILLE!!!

Sanna kirjoitti...

Voidaanko tulla joku ilta Almaa moikkaamaan (ja testaamaan teidän agilitykenttää)? ;)

Niin, ja mukavia vapaapäiviä!

Aila kirjoitti...

Ilman muuta voitte tulla kaikki kokeileen meidän "agilityrataa":) Olisin ihan mielissäni, jos poikkeette:)