sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Viikonlopun kuulumisia

Launtai

Iltapäivään mennessä ei ollut kakannut vielä ollenkaan, sehän on myös ollut tosi vaikeeta, eikä tietenkään syönytkään. Muuten on kyllä tosi pirteä ja reipas. Siis kaikki olisi hyvin, jos söis ja kakkais - siis perusasiat unohtuneet.

Anne oli lukenut blogiamme ja huolestunut Alman tilasta ja soitteli meille illansuussa kysyäkseen Alman vointia. Annen kanssa juteltiin ja Anne antoi hyviä neuvoja: parafiiniöljyä peppuun ja Levolac-nimistä ummetuslääkettä. Eihän minulla sellaisia tietenkään kotona ollut ja niinpä Anne pyysikin meitä käymään hänen luonaan - Anne hoitaa:)

Ajoimme sitten Pekolaan Annen luo. Anne ajoi koneella perskarvat ja tyhjensi vielä anaalirauhaset, ei onneksi paljon mitään ollut. Sitten laittoi peräruiskeen ja paskahan sieltä alkoi tulemaan. Kehuimme kilpaa Annen kanssa "hyvä Alma, hienoa"! Harvemmin sitä kehutaan, kun toinen paskoo:)
Anne antoi vielä mukaan Levolac-pullon ja annoinkin sitä ruiskulla suuhun heti kotiin päästyämme.
Kiitos Annelle kovasti avusta, olet ihana ihminen:)

Piti jo aamulla keittää Yrjölän puuroa, josko se kelpaisi, mutta unohdin sen jostain syystä. Ja nyt Anne suositteli, että tekisin sitä. Teinkin heti kotiin tultuamme ja laitoin uuniin pariksi tunniksi hautumaan. Illalla myöhemmin puuron valmistuttua sitten toivorikkaana ajattelin, että nyt varmaan kelpaa puuro ja rupeaa syömään. Mutta kun ei niin ei!! Haisteli vaan ja lähti meneen...
Onneksi jostain kumman syystä sain sitten vielä myöhemmin illalla huijaamalla syötettyä kädestä nappuloita. Söikin noin desin verran, hyvä että jotain! Tätähän ei ole pitkään aikaan tapahtunut.

Sunnuntai

Tänään aamulenkillä kakkasi vihdosta viimein pitkän lenkin jälkeen, onneksi! Muttä syönyt ei ole mitään tänäänkään, vielä ainakaan. Laitoin Yrjölän puuroa ja sekaan piimää, mutta EI! Laitoin pelkkää puuroa, mutta EI! Laitoin pelkkiä nappuloita, mutta EI!.
No onneksi on edes paskonu:)
Katsotaan mitä ilta tuo tullessaan........

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kyl se Alma syö kun on nälkä... Hyvä kun kuitenkin on jo parempaanpäin menossa. älä anna ahmia ruokaa sit kun kelpaa ettei tuu Ähkyä...
Rapsutuksii Almalle ja pitkää pinnaa Äitille.