sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Aurinkoinen viikonloppu

Taas on Almalla ollut kovasti kivaa viikonloppuna, kun Jaakko on ollut meillä koko viikonlopun. Tuli jo perjantaina ja lähti tänään vasta kotiin. "Putkeen" on taas Jaakon kanssa harjoitellut kovasti ja tosi hyvin meneekin. Nalle suussakin menee putkesta läpi ja härnää Jaakkoa:)
Nyt kun on ollut tosi lämmintä, niin Almaa ei saa sisälle ollenkaan. Viihtyy tosi hyvin ulkona monta tuntia. Ihanaa aikaa tämä kevät ja lämmin:)

Käytiin Jaakon kanssa myös tänään katsomassa agility-kisoja. Kyllä täytyy sanoa, että hienosti menivät. Kuinkahan kauan täytyy harjoitella, että yhtä hyvään meininkiin itsekin pääsisi:) Ei varmaan koskaan - pessimisti:(

Illalla lähdettiin lenkille ja samaan aikaan oli lähdössä myös Anni ja Annin äiti (Silja). Mentiinkin sitten yhtä matkaa ja käveltiin pitkä lenkki. Silja kertoi harmittavan uutisen, että ovat muuttamassa pois tältä alueelta. Mutta onneksi vain tuohon Kaurialaan, joten luvattiin pitää yhteyttä ja käydä lenkillä yhdessä joskus. Nyt on sovittu treffit tiistaiksi:)

Kyllä maailma on pieni:) Kuulin Siljalta, että näiden mustahopee käppänätyttöjen Irman ja Alman äiti (Kirsi) on töissä samassa paikassa kuin minä:-D En tosin tunne, kun talo on niin iso. Mutta kun aiemmin luulin, että asuvat Joensuussa, mutta ovatkin siis sieltä muuttaneet tänne muutama vuosi sitten.

Ja huomenna on sitten se hallittavuustesti!! Pidetään peukkuja:)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Almalle peukkuja pidetään kovasti. Kyl Alma osaa, kunhan omistaja luottaa.... ;~)