torstai 2. huhtikuuta 2009

Öinen myyräjahti:)

Viime yönä meinas palaa hihat:)

Alma herätti 4 aikaan aamuyöstä ja päästin sen sitten ulos pissalle. Ei siinä mitään, mutta sitten se lähti vauhdilla talon päätyyn ja myyrien kimppuun. Mikä lie päähänpisto sekin keskellä yötä!

Meillä on talon sivustalla iso kivi, jonka juurella on kukkia, pensaita ja 3 katajaa (jos on enää - myyrät lie syöneet). Katajissa kahisi ja arvatenkin siellä meni joku. Alma pyöri siinä ympyrää nenä maassa ja välillä pystyssä katajia kohti, eikä ollut kuulevinaankaan kun huusin sitä. Menin lähemmäksi ja yritin saada sitä kiinni, mutta ei tullut kuuloonkaan.

Siinä on oppi mennyt kyllä hyvin perille - nimittäin luoksetulo! Mitähän lie on opeteltu? Ei mitään tajua, ihan kuin mua ei olis ollutkaan. Huusin ja houkuttelin jopa namipaloillakin, mutta ei!

Hain harjaluutan ja yritin sillä houkutella lähemmäksi, se kun on ennen ollut hyvä konsti. Alma nimittäin haluaa leikkiä sen luutan kanssa. Mutta nyt ei auttanut sekään, ei kiinnostanut! Sitten yht´äkkiä aikojen päästä se tuli hiipien lähemmäksi ja sain kuin sainkin hännästä kiinni ja koppasin syliin ja sitten mentiin ja lujaa nuppi tutisten sisälle:)

Tätä takaa-ajoa kesti noin parikymmentä minuuttia. Mulla olis kyllä ollu parempaakin tekemistä siihen aikaan yöstä:)

Siinä olis naapureilla ollut ihmettelemistä, kun muija painaa aamutakkisillaan luuta kädessä taloo ympäri:) - pääsiäisnoidat jo liikkeellä vai??

Sama ruljanssi alkoi taas heti aamulla.....

Alla vanhaa videokuvaa tammikuulta, miten myyriä pyydystellään:-D

Ai niin ja paljon onnea muuten Almalle, tänään tasan 11 kk :))


6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Aivan ihan video. Vai pääsiäisnoita yöllä liikenteessä. Meillä Memmulla tapana hyppiä hiiren päällä niin kauan et hiiri saa sydärin;)

Unknown kirjoitti...

Onneks olkoon Alma! On se hyvä et jossain muuallakin koira pitää isäntäväkee hereillä. Meillä Mandi ulvo 3:lta parikertaa.. Kävin kerran sanomas et nukkumaan.

Tanja kirjoitti...

Hauska video...Meillä myyrä olisi jo tuossa vaiheessa vedetty napaan =)tai siis Demi olisi

Minulla on LA.16.6,mutta kun on kaksosista kyse niin varmaan joku 6viikkoa niin ovat ulkona.
Vähän jännittää miten koirat aluksi tulokkaisiin suhtautuu,mutta eiköhän me terveellä järjellä pärjätä =)

Marjaana kirjoitti...

Onnea Alma! Hyvä Alma!
Mutta muista sitten kun minä tulen, niin öiset herätykset ei tule kuuloonkaan :)

Anonyymi kirjoitti...

No en ymmärtänyt ollenkaan koko videota, onko tuo jonkun mielestä hauskaa! Oudot on huvit, vaikka kuinka olisi "luonnollista"! Meidän käppänällä tulee olemaan aivan muut huvit.

Aila kirjoitti...

Aika outo kommentti!!! Eikä kehtaa edes nimeään laittaa!