keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Lääkärissäkäynti ja aktivointileluja

Eilen käytiin Alman kanssa lääkärissä. Alma on ollut viikon verran tosi vaisu, ei ole syönyt mitään, nukkunut vaan tosi paljon ja ollut aika apaattinen. Tilasin eilen sitten lääkärin ja sainkin ajan samalle illalle Vethausiin. Epäilin, että anaalirauhaset ovat tukossa ja niinhän ne sitten olivatkin ja tulehtuneet. Anssi-setä tyhjensi ne ja antoi piikin sekä antibioottia että kipulääkettä.
Nyt on sitten 5 päivän kuuri molempia tabletteja.
Niin ja Alma painaa 7,5 kg. Iso likka:)

Oli muuten aamulla vaikeuksia saada Almaa nielemään pillereitä. Yritin piilottaa makkaranpalojen sisään, makkara kyllä meni alas, mutta sylkäs vaan pillerit lattialle. Meni kyllä aika tovi sekä monta makkaransiivua, ennenkuin tämä ruljanssi oli ohi ja pillerit nieltynä onnekkaasti:)

Saas nähdä miten meiltä onnistuu tämä operaatio nyt illalla?

Tilattiin tässä taannoin Ellun kanssa Koiratuotteelta "vähän" kaikenlaista tavaraa:) Tuli aktivointilelua, agility-tunneli, pallo, koulutusnameja ym. ym. Siis törsätty taas!

Jaakko (11v) sitten tänään koulutti Almaa menemään putkesta läpi. Alkuunhan se oli tosi vaikeaa. Alma vaan ihmetteli, että mikä ihmeen vekotin tuo on ja kiersi putkea ympäri:)

Mutta sinnikkäästi Jaakko vaan jaksoi opettaa ja näyttää ja onnistuihan tuo sitten tosi hienosti. Nyt menee tunnelin läpi, niinku olis sitä aina tehny - helppoo ku heinän teko:)
Hyvä Jaakko!


Tästä se lähtee.....

...ja täältä tullaan...
ja eikun uudestaan....



kukkuu....
Missä nami viipyy?


Aktivointimatto, johon piilotetaan kulmien alle nameja etsittäväksi..

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Miloakaan ei saa millään makkaroilla tai muilla herkuilla huijattua pillereitä ottamaan. Helpoin ja nopein tapa on vaan yksinkertaisesti työntää se pilleri tarpeeksi syvälle kurkkuun. Ja Milon kanssa ainoa toimiva tapa.

Helin kanssa viikonloppuna ennustettiin että kohta Ailalla ja Almalla on täydellinen agilityrata takapihalla. Hyvällä alulla jo näköjään onkin... :-D

Rapsutuksia toipilaalle.

Aila kirjoitti...

Hyvällä alulla kyllä joo ja Reiska lupasi vielä tehdä sellaisen pujotteluradankin:))
Tervetuloa vain agilityyn Milo ja Unna:))