torstai 23. huhtikuuta 2009

Kaikki hyvin:)

No nyt on sitten ruokahalukin palannut ainakin toistaiseksi:) Eilen söi pitkästä aikaa kuppinsa ihan tyhjäksi ja nuoli vielä ihan puhtaaksi. Tänä aamuna sama juttu ja nyt juuri taas syö tuolla hyvällä ruokahalulla. Joten nyt voi jo itekin huokasta taas helpotuksesta:)

Annikin (Westie) kävi piipahtamassa meidän takapihalla. Alma oli kuin elohopea ja haastoi Annia leikkiin, mutta Anni on tosi rauhallinen. Ihan toista sorttia kuin tämä meidän "villivarsa". Mutta toisaalta Anni onkin jo 9v. joten ikäkin jo alkaa painaa.
Niin ja muuten ne mustahopeat käppänätytöt Irma ja Alma (joista aiemmin kerroin) asuvatkin täällä Hämeenlinnassa Papinniityssä, eivätkä Joensuussa kuten luulin. Jostain kumman syystä olin saanut sellaisen käsityksen. Taitavat kuitenkin olla sieltä kotoisin, koska näiden äipällä on sellaista murretta:)

Eilen ilmoittauduttiin Jankk:n arkitottelevaisuuskurssillekin, jonka pitäisi alkaa toukokuussa. Kurssi sisältää tottelevaisuusharjoituksia, koirien ohitusharjoituksia, katsekontaktiharjoituksia, hihnassa vetämättä-harjoituksia, tervehtimistä, oikea-aikaista palkitsemista, koiran käsittelyä (esim. hoitotoimenpiteitä varten) jne. Tosi hyviä arkielämän oppeja. Toivottavasti päästään mukaan:)
Ja tänään ilmoittauduttiin vielä Jankk:n järjestämään yhteistyötestiin Agilityn alkeiskurssin aloittamiseksi, joka on 7.5.
Aiemminhan olemme jo ilmoittautuneet toisen seuran Ehkk:n järjestämään Agilityn yhteistyötestiin, joka on jo ensi maanantaina 27.4.

Onkohan näitä nyt jo liikaa, jos kaikkiin päästään mukaan? Mutta toisaalta aikaahan meillä hyvin on, kun alkaa se kauan kaivattu vapaus:-D

Mallukin tuossa poikkesi vielä moikkaamassa Almaa, kun on huomenna lähdössä jääkiekon MM:iin Sveitsiin (ja on ihan täpinöissään). Ottasko montako paitaa ja riittääkö 5 sitä ja 10 tätä........? Ovat reissussa kaksi viikkoa. Muistutin, että Almalla on 1v. synttärit tuona aikana, joten pitää mielessään sen ja katselee sillä silmällä, mitä kaikkea kivaa tuliaista voisi Almalle tuoda:)
Toivottavasti laukussa on paljon paljon tilaa.........Alma innolla odottaa (vai kumpikohan meistä) :=D
Hyvää matkaa kuitenkin Mallulle, toivottaa Alma:)

3 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Valitettavasti sun matkalaukkus on niiiiin pieni, että tuli jo menovaatteista aivan täyteen; hyvä kun kiinni sai :)

Unknown kirjoitti...

Kiva kuulla että Alma on vihdoinkin saanut ruokahalut takaisin. Nyt "Mandi" ei muista milloin Almalla on synttärit, joten voisitko muistuttaa... Mandi pääsi agilityä harrastamaan joten menoa on täälläkin luvassa. Rapsutuksia Almalle!

Aila kirjoitti...

Niin siis huomasitkin jo, että otsikossahan se myös lukee eli 2.5. se on:)
Hienoa, että Mandi pääsi agilityyn:) Meillä huomenna testi, joten pidetään peukkuja:)