tiistai 28. huhtikuuta 2009

Hallittavuustesti ja metsälenkillä

Eilen oltiin sitten Ehkk:n järjestämissä agilityn hallittavuustesteissä. Mentiin jo hyvissä ajoin tutustumaan paikkaan, että Alma saisi tarpeeksi haisteltua ja nuuskuteltua ennen koitosta:) Meitä olikin siellä paljon, 20 koirakkoa. Onneksi lupasivat järjestää kaksi ryhmää, joten suurin osa pääsee mukaan, ei kuitenkaan kaikki, jos 8 koirakkoa on ryhmässä.

Ensin katsottiin leikkiminen lelulla, se onnistui hyvin ja luoksetulo meni tosi hyvin. Sitten piti juosta, niin Alma vaan riehaantu ja leikki ja hyppi remminsä kanssa vierellä, vaikka juoksin eteenpäin. Luoksepäästävyys oli hyvä muuten, mutta miesohjaajalle murisi. Kaikki muut ohjaajat olivat naisia, joten mitään ongelmaa ei siinä ollut. Sitten oli vielä omaehtoista paikallaanoloa, jossa katsottiin koiran ja ohjaajan kontakti sekä koiran keskittyminen. No sekään ei onnistunut, kun remmi oli silloinkin paljon mukavampi:( Että ei kyllä nappiin mennyt, mutta pidetään silti peukkuja:) Tällä viikolla ilmoittavat ketkä pääsevät.

Tänään oltiin Siljan ja Annin (Westie) kanssa pitkällä metsälenkillä. Käveltiin pitkin Ahveniston harjua ja siellä luontopolkua ja vähä muitakin polkuja. Lenkki oli aika raskas, kovia nousuja välillä harjun päälle, mutta onneks oli laskujakin:-D Siinä tuppas meikäläinen huonokuntonen välillä nikeltyä, kun oli niin hikikin:) Mutta koirat nautti. Lenkki kesti reilun puolitoista tuntia.

Sovittiin, että mennään huomenna uudelleen. Josko rupeis tällä vauhdilla meikäläisenkin kunto koheneen:)) Sitä ollaan kohta rantakunnossa:=)

Kännykällä otettua kuvaa






3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

On se hyvä että sinäkin pääset lenkille ;~), siitä se kunto kohoaa huomaamatta. Pidetään Almalle vielä peukkuja kurssille pääsystä. Hauskaa vappua!!

Aila kirjoitti...

Hauskaa Vappua myös teille kaikille sinne Hauholle:)

Unknown kirjoitti...

Leipooko Alma kakkua lauantaiks? Vai saako sitä myös maanantaina?