keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

No niin, nyt alkaa näyttämään taas valoisalta Almankin elämä. Eli ihan kunnossa ja entisenlaisensa on muuten, paitsi että ruoka ei maistu. Kädestä välillä syö jotain hyvin pientä, mutta ruokakipon kun laittaa, niin ylimielisesti haistaa vaan kuppiaan ja menee menojaan:( No toivotaan et sekin vielä tulee kohdalleen, kun oikein nälkä iskee! Ajattelin, että enää en kädestä mitään anna, jos rupeaisi sitten paremmin kupistaan syömään. Mutta nyt on vähän sääli ollut, niin oon tällaiseen heltynyt:) Kyllähän ne senkin osaa, että kädestä passataan, jos siihen oppivat:)

Nyt on ollut sitten parin viikon tauko kaikissa kotitreeneissä eli tottiksen kertailussa ja sen kyllä huomaa. Ei millään mee mikään taas perille, kun jotain yrittää. Jääräpää mikä jääräpää...
Täytyy taas alottaa kova treeni:) Ei tästä muuten tuu taas mitään.

Ja hitonmoinen flunssa iski taas itelle, ettei kyllä nyt jaksais mitään! Just pari kuukautta sitten olin hirrrveessä flunssassa ja keuhkoputkentulehduksessa. Toivottavasti nyt ei iske niin pahana!

Vielä 6 aamua herätystä ja töitä, niin sitten alkais vapaus - ah mikä ihanuus:))

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Unna ei koskenut kahteen viikkoon nappuloihin ollenkaan. Eli täysin treenimakkaroilla sen ajan. Ehkä tämä kevät vaikuttaa koiriin monella tapaa, paastoamisella ja hulvattomalla käytöksellä. Pitäähän sitä ihmisetkin dieettejä keväisin, täytyyhän meidänkin tyttöjen olla kesällä rantakunnossa ;)

Aila kirjoitti...

No niinpä tietenkin, rantakuntoonhan sitä pitää neitien päästä;)