lauantai 17. lokakuuta 2009

Agitreenit

Nyt sitten alkoi meilläkin "agilitykausi" sisähallissa ja kestää jouluun asti. Meitä oli paikalla 5 koirakkoa enemmän ja vähemmän harjoitelleita. Toiset olivat treenanneet jo koko kesän, mutta se ei tahtia suinkaan haitannut:) Jos taas kerran saa kehua, niin eipä me oikeestaan paljon jäljessä muista olla:) Tosi hyvä, että on suurinpiirtein samantasoista, ettei ole mukana ketään huippuja (muuten tuntisi itsensä ihan tolloksi:)

Ensin rakennettiin rata ja se olikin aika pitkä. Radasta tuli seuraavanlainen: hyppy, hyppy, rengas, A, putki, kepit, puomi, putki, hyppy. Me jätettiin tuo A kokonaan väliin, koska sitä ei olla vielä harjoiteltu. Muutenkin Tea (kouluttaja) halusi ensin nähdä kuinka me osataan ja mentiinkin alkuun vain pätkissä rata. Hyvin kyllä muuten sujui Almalta paitsi että en ymmärrä mitä on tapahtunut, kun pelkää nyt puomiakin aivan vietävästi, eikä suostu menemään. Muutaman kerran koitettiin ja Alma vapisi kuin haavanlehti ja kun yritin ottaa syliin ja nostaa puomin päälle, niin tarrautui kynsillä mun olkapäistä kiinni niin lujaa kuin vain pystyi. Annettiin sitten olla ja katsotaan ensi kerralla uudestaan. Ihmetyttää, kun niin hyvin ne jo meni??

Mutta hyvin muuten treenit sujui Almalta (mulla on kyllä paljon oppimista vielä). Harmi vaan, kun tunnissa ei kyllä paljon kerkiä. Ensin radan rakentamiseen menee vartti, niin eipä siinä paljon aikaa koiraa kohti jää treenaukseen.
Mutta kaikenkaikkiaan hyvä mieli jäi ja Alma tuntui olevan intoo piukassa:)

Ei kommentteja: