perjantai 2. lokakuuta 2009

Syksyn koulutukset

Nyt on selvinnyt syksyn koulutuksetkin eli päästiin Jankk:iin sekä tokoon että agilityyn, hienoa:) Tokoa on torstaisin päivällä ja agilityä perjantai-iltaisin. Päästiinkin siis suoraan agilityryhmään, ettei tarvitse mennä enää testiin ja sitä kautta koittaa alkeisryhmään. Huomenna loppuu Lammin Koirakerhossa tämä alkeiskurssi ja näin ollen jatkamme harrastusta Jankk:ssa. Ensi viikolla alkaa molemmat kurssit.

Alla kuva miten meillä harjoitellaan keinua:)) Aina kun menen vähänkin lähemmäksi keinua, niin Alma vaistoaa, että nyt pitäisi siihen "hirrveeseen härveliin" mennä ja menee kauheeta vauhtia putkeen piiloon:) Ja kun se tietty sen tietää, että minä en sinne putkeen mahdu, niin siellä on piilossa ja pysyy, kunnes huomaa, että vaara on ohi:))
On se kauhea teline tämä keinu Alman mielestä. No ehkäpä sekin vielä jonain päivänä onnistuu.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Muista kysyä hyvät neuvot agireeneissä tuohon teline pelkoon... namipalalla vaan eteenpäin pikku hiljaa niin meille neuvottiin A-teline.

Tanja kirjoitti...

Keinu pelkoon auttaa se ett nostat Alman siihen puolväliin ja treenaatte sitä alas menoa,etkä anna missään nimessä keinun kolahtaa. Pyydä joku ottamaan keinu vastaan. Kovasti kehuja ja mieluinen palkka. Laita myös keinun kontaktipinnalle läpyskälle nami. Meillä ollaan kaksi vuotta treenattu,enkä ole tänä kesänä keinun treeneissä keinuongelmasta kärsiväni koirani kohdalla kolahtaa.Ainoastaan kisoissa. Näin olemme saanneet keinun menemään jo suht hyvin eikä sitä jännitetä...