lauantai 10. lokakuuta 2009

Päivitystä Alman tilasta

Eilen illalla sain sitten tietää verikokeiden tulokset ja ONNEKSI niissä ei ollut mitään hälyttävää. Maksa- ja haima-arvot ym. joita otettiin olivat kaikki raja-arvojen sisällä. Ai että olen siis helpottunut, että ei mitään vakavaa ole. Almalla kuitenkin todettiin kohdunsuun tulehdus, jota nyt hoidetaan antibiooteilla. Tästä ilmeisesti sitten kaikki oireet johtuivat.

Antibiootti on jo ruvennut pureen ja Alma joi jo vettä ihan itse eilen illalla. Syöminen tapahtuu vielä lusikalla, itse ei kipostaan syö, mutta mielellänihän minä lusikalla ruokaa suuhun pistän:) Muutenkin se on piristynyt oikein huomattavasti. Eilisen päivän jo peuhasi ulkona monta tuntia kanssani, kun tein pihatöitä. Tänään on myös ollut pirteä ja juonut vettä itse:)

Nyt ei sitten onneksi tarvitsekaan mennä enää mihinkään testeihin:)
Joten onneksi taas kerran saadaan huokaista helpotuksesta ja toivon, että nyt ei tarvitse sitten pitkään aikaan nähdä eläinlääkäreitä:) Siellä on saanut ihan tarpeeksi tässä vuoden sisällä rampata!

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Onneksi ei kuitenkaa mitää pahempaa.Toki siis en millään vähättele kohdunkaulantulehdusta,kyll sekin on vakavaa,mutta ymmärrät varmaan mitä tarkoitan...
Paljon paranemista nopeuttavia partasia pusuja meitin neitosilta.

Aila kirjoitti...

Juu toki ymmärrän, pelkäsin minäkin pahempaa, mut onneks ei! Alma otti partaset pusut vastaan ja kiittää:):)

Unknown kirjoitti...

Pikaista paranemista myös täältä ja säikähdyksellä selvisitte, onneksi ! Haukahdukset myös meidän pojilta Almalle !

-raija ja pojat-

Unknown kirjoitti...

Olisko sterilisaatiosta apua tähän?
Mandi lähettää pikaiset toipumis terkkuja haukkuen!!